Butik

 • Hjärnan i skolan – möt barnen där de är

  ISBN 9789163774737

  Hjärnan i skolan  förklarar hur barnets växande hjärna påverkar inlärning. Boken grundas på en grundläggande föreläsning om hur hjärnan utvecklas och mognar under skolåren och hur det påverkar inlärningen. Boken berör även lärarnas förutsättningar att arbeta i skolmiljön samt de lagar och regler lärare behöver förhålla sig till. Boken ger dig även insikter i hur... Read more »

  Pris: 355 kr inkl moms

  Beställ
 • Hjärnan i skolan – möt barnen där de är - e-bok

  Hjärnan i skolan förklarar hur barnets växande hjärna påverkar inlärning. Boken berör lärarnas förutsättningar att arbeta i skolmiljön samt de lagar och regler lärare behöver förhålla sig till. Boken ger dig även insikter i hur stress och sociala faktorer spelar in i den gemensamma arbetsmiljön. Nedladdningsbar från Publit.

  Pris: 149 kr inkl moms

  Beställ
 • Hjärnpodden - låsta avsnitt

  De 25 senaste avsnitten är gratis. Övriga avsnitt prenumerar du på via Hjarnpodden.se

  Pris: kr inkl moms

  Beställ
 • Hjärnpodden - shoppingkasse

  Fairtrade-certifierad tygkasse som kan bäras i handen eller över axeln. Perfekt som shoppingkasse till mataffären eller för ärenden på stan, istället för att köpa plastkasse.      

  Pris: 229 kr inkl moms

  Beställ
 • Hjärnpodden Stresshjärna

  Stresshjärna eller stressboll i form av en hjärna i Hjärnpodden-blå färg med Hjärnpoddens logga. Skön att klämma på för att öka fokus och att ha något att göra med händerna när koncentration och fokus behöver öka. Produktionsland: Kina Material: Polyuretan

  Pris: 49 kr inkl moms

  Beställ
 • Hjärnpodden Uggla

  Handsydd uggla med handtryck. Hjärnpoddens logga på baksida. Kroppen är sydd i bomullstyg och vingarna av mönstrat linnetyg. Fylld med vete i botten. Passar bra för som bokstöd, mobilhållare eller dörrstopp. Sömmerska: Gabriela Ramos Produktionsland: Sverige

  Pris: 549 kr inkl moms

  Beställ
 • The Birkman Method

  Birkmantestet är ett verktyg för karriärplanering och intresse för olika områden. I nuläget är det den enda personlighetstest på marknaden som även tar hänsyn till underliggande behov för beteende. Testet undersöker personlighetsfaktorer och perception i social kontext. Birkmantestet kombinerar beteendefaktorer och yrkesliv i samma test.  

  Pris: 4500 kr inkl moms

  Beställ